Menu
Tilbage
Andet
Kontakt os
Login
Tilmeld
Om Håndværkstid
Om Håndværkstid
Håndværkstid ApS
Vestergade 32
8600 Silkeborg
CVR: 4037 7972

Hele vores koncept er baseret på mere end 12 års erfaring fra det danske byggemarked. Vi har indhentet analyser fra både det danske og internationale finansielle marked og sammenholdt dem med tal fra dansk byggeri. Vi har konstateret, at der er et erkendt markedsbehov for en ny tilgang til vores fælles digitale adfærd. Derfor opstod Håndværkstid.

Vi bevæger os som mennesker hvert år hurtigere i den digitale form og derfor har vi, hos Håndværkstid, altid et skarpt fokus på, hvilke digitale redskaber vi udvikler. Vi søger altid at skabe genveje, så vi får mere tid og flere ressourcer til rådighed – vores App Håndværkstid er resultatet af flere års erfaring med byggebranchen kombineret med løbende analyser af forbrugeradfærden.

Hos Håndværkstid er vi et dedikeret team på mere end 15 medarbejdere, som hver dag søger at skabe den bedste oplevelse for dig som håndværker og for dig som forbruger i Danmark. Med hovedkontor, salg og administration i Thisted og support- og udviklingsafdeling i Silkeborg, har vi skabt en effektiv organisation, hvor kundetilfredshed og kundeservice er i højsædet hver eneste dag.

Vi er altid inden for rækkevidde og glæder os til at betjene dig.

Ring på 70 234 234 eller send os en mail på info@haandvaerkstid.dk

Velkommen til Håndværkstid!